Περιγραφή του έργου

Φαίνεται πιο πιθανό αυτές τις μέρες να ακούμε ότι οι άνθρωποι συρρικνώνουν τα σπίτια τους και οι συνειδητοποιήσεις γίνονται όλο και πιο θετικές. Η απομάκρυνση από ένα μεγαλύτερο σπίτι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολη η μετάβαση από εδώ.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του ρετιρέ 70 τετραγωνικών μέτρων στο Άγκνο της Ελβετίας, μετακόμισε σε ένα μικρότερο μέρος που εξακολουθεί να ικανοποιεί τις ανάγκες της, χάρη σε μερική ανακαίνιση.

Μια ολοκαίνουργια διάταξη επίπλων μάς επέτρεψε να διατηρούμε τα περισσότερα από τα «υπάρχοντα» έπιπλα πελατών, ενώ προσθέτουμε νέα ανάλογα με την κλίμακα των διαστημικών τεμαχίων, προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Η ολοκαίνουργια επί παραγγελία επένδυση τοίχου στην περιοχή του καναπέ, έχει σχεδιαστεί για να αγκαλιάζει και να δίνει έμφαση σε ένα πολύτιμο έργο τέχνης του πελάτη.

Τα σωληνωτά φωτιστικά LED τοποθετημένα σε ομάδες των δύο, περιγράφουν διακριτικά την εσωτερική αρχιτεκτονική της δεκαετίας του '70 του διαμερίσματος.