Περιγραφή του έργου

Στο φως

Η επέκταση του οικογενειακού σπιτιού παρείχε έναν σύνδεσμο προς το διπλανό κτήριο με σκοπό τη δημιουργία μιας ιδιωτικής κύριας σουίτας μόνο για τους γονείς. Το επίκεντρο του υπνοδωματίου είναι ένα λειτουργικό διαμέρισμα επικαλυμμένο με φυσική πέτρα που χρησιμοποιείται επίσης στο en suite μπάνιο, απορρίφθηκε εδώ σε φινίρισμα. Αυτός ο συγκεκριμένος τοίχος επέτρεψε την εκτέλεση δύο λειτουργιών ταυτόχρονα: δημιουργήστε ένα δραματικό σκηνικό για το κεφαλάρι και, επιπλέον, διαχωρίστε τον χώρο που αφιερώνεται στην περιοχή της ντουλάπας σε συνδυασμό με τη μελέτη. Τα μεγάλα, βουρτσισμένα δρύινα πέλματα προσθέτουν μια υπόδειξη του αρσενικού χαρακτήρα που απαιτείται για τη γείωση και την εξισορρόπηση των λευκών τόνων.

Αγνή φύση

Η ατμόσφαιρα που αναπαριστάται σε αυτό το μπάνιο περιέχει τρεις βασικές έννοιες: παράδοση, τάξη, γαλήνη. Τα παραδοσιακά υλικά είναι μερικά από τα κλειδιά αυτού του χώρου: το μασίφ βαμμένο και βουρτσισμένο δρύινο δάπεδο και η φυσική πέτρα του ασβεστίου Trani με τη μαλακή υφή για τους τοίχους. Κάθε αντικείμενο εδώ βρίσκει τον χώρο του κρυμμένο πίσω από ζωγραφισμένες στο χέρι πόρτες με τοιχογραφίες, επιτρέποντας στο μάτι να ξεκουραστεί. Όμως η χαλάρωση δεν τελειώνει εδώ: το ευρύχωρο ντους διαθέτει όλη την τεχνογνωσία στον κόσμο της ευεξίας και γίνεται ένα πραγματικό SPA στο σπίτι.